Marmoleum

KIES VOOR SCS SPECIAL CARE SERVICES

Reinigen en conserveren

Marmoleum wordt vervaardigd uit geoxideerde lijnolie, harsen vermengd met kurk, vulstoffen en pigmenten; het geheel gekalanderd op een juteweefsel. Na een droogtijd waarin marmoleum zijn sterkte krijgt, is het product uiteindelijk gereed.

Het jaarlijks onderhoud bestaat uit het strippen en verwijderen van de oude waslaag van de vloer. Vervolgens zal de vloer grondig gespoeld worden om daarna de vloer te conserveren waarbij wij tussen het kruislings aanbrengen van de diverse lagen polymeerwas, de vloer matteren, om zo een goede hechting van de waslaag te garanderen.

Verder kunt u als klant altijd kiezen wat voor soort afwerking u wilt. Wij kunnen was- en polymeersoorten met een matte, satijne en hoogglanzende uitstraling leveren. Wij werken uitsluitend met producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Johnson en Dr. Schutz.

Marmoleum

Onderhoud

Verder bieden wij u de mogelijkheid om uw marmoleum na deze zogenoemde 0-beurt, periodiek te laten onderhouden door middel van het zogenaamde sprayreinigen.

Dit doen wij door gebruik van een highspeedmachine in combinatie met een speciale spray was. Deze spray was voedt en bouwt de bestaande waslaag wat op waardoor de uitstraling van uw vloer weer mooi en glanzend is en kleine beschadigingen worden weggewerkt.

Ook leveren wij speciale dweilwas voor het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw vloer. Deze dweilwas heeft een opbouwende werking waardoor uw vloer in optimale staat blijft.

marmoleum reinigen

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een scherpe prijsopgave van ons ontvangen?