Krassen op de vloer?

KIES VOOR SCS SPECIAL CARE SERVICES

Krassen op uw vloer, geluidsoverlast?

Uw vloer nét in de was gezet, en ja hoor…daar zijn ze weer…de onvermijdelijke krassen die stoelpoten veroorzaken op iedere willekeurige harde vloer!!

Met name bij scholen en kinderdagverblijven staan soms tientallen stoelen in een lokaal en/of ruimte, die bij het naar voor- en achter schuiven onherroepelijk voor diepe krassen in uw kostbare marmoleum zorgen. Hierdoor slijten tevens de bestaande kunststof beschermdoppen van uw stoelpoten en zoals u misschien weet zijn deze doppen erg kostbaar.

Omdat wij als vloerenspecialist met grote regelmaat tegen dit probleem zijn aangelopen, zijn we eens gaan nadenken over hoe we dit kunnen voorkomen.

De oplossing

Door middel van speciaal door ons ontwikkelde malletjes laten we ijzersterk vilt stanzen en op schroefdoppen persen. Deze schroefviltjes monteren we in de stoelpoten en beschermen op deze manier uw marmoleum én de kunststof doppen van uw stoelpoten!

De viltjes kunnen we in alle denkbare maten maken en leveren en zijn dus uiteraard ook zeer geschikt voor tafels.

Een zeer prettige bijkomstigheid is dat deze viltjes een enorme geluiddempende werking hebben!!

Om stoelpoten zijn vaak door de fabrikant ter bescherming kunststof doppen aangebracht. Deze doppen zijn gemaakt van hard plastic, rubber of propyleen. Deze doppen kunnen om- of in de stoelpoten worden aangebracht, de zogenaamde omsteek- of insteek doppen.

U begrijpt dat de combinatie hard op hard voor krassen op de vloer zorgt maar dus óók voor slijtage aan deze doppen. Wij voorzien in alle soorten doppen in alle maten en graden, informeert u eens naar de mogelijkheden!

marmoleum reinigen

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een scherpe prijsopgave van ons ontvangen?